Veel stress, zonder voldoende te herstellen, kan leiden tot een burnout.

Wanneer het uiteindelijk tot een burnout komt, is herstel en rust in je hoofd de eerste vereiste.

Coaching die start vooraleer mensen er helemaal fysiek en mentaal onderdoor gegaan zijn, levert sneller en beter resultaat.

Bij mensen die een burnout hebben (de diagnose wordt gesteld door een arts en eventueel ondersteund door gevalideerde meetinstrumenten) neemt de herstelperiode langer in beslag.  Daar heb je behoefte aan de stap van rust en herstel, vooraleer er constructief kan nagedacht worden over de nieuwe wegen voor de toekomst.

Als stress- en burnoutcoach loods ik u doorheen het herstel en loop ik naast u voor de weg naar een hoopvolle toekomst.

Ik volgde mijn opleiding tot stress- en burnoutcoach, bij Annita Rogier, bestuurslid bij VESB.  Mijn lidmaatschap van de VESB staat voor een verdere garantie op kwaliteit door regelmatige intervisies.

Binnen TWEG werken we ook samen met Michael Portzky, een neuropsycholoog, gespecialiseerd in de kennis rond veerkracht.  We werken met zijn vragenlijsten en delen zijn kennis.  Hij werkt ook mee aan de website rond de geluksdriehoek.

Dus zoek je naar een professionele, zeer menselijke, warme benadering om samen je weg terug te vinden, aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.