Bij mij krijg je een individuele begeleiding op maat. Ondertussen ben ik fier op een jarenlange ervaring in coachen van land- en tuinbouwers.

Waarvoor kan je bij mij terecht:

* De hele situatie word je teveel en je wil eens nadenken hoe je verder wil.

* Je woont op / naast je bedrijf. Hoe combineer je wonen / een gezinsleven en werk? Hoe baken je de verschillende gebieden af, of hoe combineer je ze?

* Je kinderen werken mee in je bedrijf. Hoe ziet de toekomst eruit samen met hen binnen of buiten het bedrijf?

* Een job buiten het bedrijf voor één van beiden, een combinatie die de mensen buiten de land- en tuinbouw vaak niet kennen en onderschatten. Hoe doe je dat? Hoe zorg je hierin ook voldoende voor jezelf?

* Hoe blijf ik gelukkig in mijn werk? Hoe behoud ik mijn motivatie?

Hoe ga ik te werk : 

* Ik kom totaal vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en te luisteren wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

* Na het kennismakingsgesprek starten we, met onderling akkoord, een traject in evenwaardigheid via loopbaancheque. Ik luister, stel je vragen, en daag je uit. Ik duw je niet in een bepaalde richting maar help je de zaken helder te stellen. Jij blijft aan het stuur.

Klinkt dit OK voor jou : neem dan contact op en we spreken af