Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen of opportuniteiten, uitbouwen van je sterktes, vinden van je werkpunten, een knoop in je gedachten, een periode van twijfel of onzekerheid, een nieuwe wending in je leven of carrière, nood aan een klankbord, efficiënter omgaan met collega’s, werken met collega’s, combineren van gezin en werk.
Of simpelweg je gedachten aftoetsen.

We weten het allemaal wel, maar vinden het niet altijd. Als coach begeleid ik je in je denkproces en help je helderheid te vinden in je eigen weg. Je hebt zelf alle kaarten ter beschikking in je eigen gedachten, maar je vindt niet altijd de juiste richting en eindbestemming. In het coachingstraject werken we samen tot die eindbestemming of tot de weg waar je alleen verder kan of wil.

Hoe werkt coaching?

Coaching is een proces dat gebaseerd is op vertrouwen. Als professioneel coach ben ik dan ook gebonden aan het beroepsgeheim.

De coachee (= wie op coaching komt) bepaalt zelf wat hij/zij wenst te bespreken. De coach helpt de gedachten te verhelderen door de juiste vragen te stellen.

Na een initieel traject van driemaal twee uur wordt de balans opgemaakt en bepaalt u of verdere coaching nog wenselijk of nodig is.

U kan het coachingstraject bij mij thuis doorlopen of ik kan naar u toe komen (Gent en ruime omgeving).

Als onafhankelijke professionele, gecertificeerde coach is het voor mij mogelijk om de sessies totaal onbevooroordeeld en in alle veiligheid te laten verlopen.

Ik werk volgens de ICF deontologie.

De opleidingen Root en Grow bij The Coaching Square staan garant voor kwaliteit. Permanente vorming zorgt voor het verder uitbouwen en versterken van deze basis (zie CV)